Täyttölaitteet

Heizotrans-hakkeen siirtolaitteet

Heizomat valmistaa hakkeen siirtoon varastoon erilaisia ratkaisuja. Näiden avulla hakevarastona voi toimia jokin vanhakin rakennus, vanha rehusiilo, tai yksinkertainen pystysiilo lämpökeskuksen vieressä.

 

Heizoschneck-ruuvilla haketta voidaan siirtää vaakasuunnassa tai max. 45 asteen nousulla varastoon. Täyttöpää voi olla avointa johon hake tuodaan kärryllä tai kauhalla. Tarpeen mukaan täyttöpäässä voi olla myös poikittainen ruuvi ja kannellinen kaukalo josta hake siirtyy seuraavalle ruuville.

 

Heizotrans-pystyruuvilla hake saadaan vielä korkeampaan siiloon. Täyttösuppilossa on ruuvi joka siirtää hakkeen pystyruuville. Pystyruuvi nostaa hakkeen ylös jopa 6m korkeuteen, ja heitin heittää hakkeen tasaisesti siiloon. Siirtoteho jopa 50m3/h. Täyttösuppiloita on 2m, 2,5m ja 3m leveitä, pystysuuntainen nosto 0,8-6m 500mm välein. Sähkömoottorit 5,5 + 5,5kW (11kW, 32A)

 

Heizotrans-puhaltimella haketta voidaan siirtää korkeammallekin, puhallinta syöttää 2,5 tai 3m leveä syöttökaukalo jossa ruuvi pohjalla. Pystysuuntainen nosto voi olla jopa 10 metriä. Puhallinta pyörittää 11kW sähkömoottori, ruuvin moottori 4kW. Siirtoteho 30-50m3/h.