Heizohack -tuotteet

Heizohack-rumpuhakkureilla pystyy tekemään korkealaatuista haketta myös huonommasta puuraaka-aineesta, hakkuutähteestä, latvuksista, kokopuusta. Vaihdettavan seulan ja säädettävän syötön ansiosta rumpuhakkurin palakokoa pystyy säätämään hienosta G30-hakkeesta jopa karkeaan G100-hakkeeseen.

Heizohack-rumpuhakkureita löytyy monia eri malleja eri käyttötarkoituksiin. 300- ja 400- sarjan koneet on varustettu käsisyöttövarusteilla, eli niitä voidaan syöttää myös käsin, syöttöaukko on suojattu siten että kone on turvallinen käyttää. Käyttövoimana näissä on traktori, sähkömoottori tai polttomoottori. Hakkuri voi olla nostolaitesovitteinen tai hinattava.

K-mallit ovat järeämpiä vain koneellisesti syötettäviä hakkureita. Käyttövoimana voi olla traktori tai oma polttomoottori, tai hakkuri voidaan asentaa kuorma-auton päälle jolloin voima otetaan kuorma-auton moottorista. Alustavaihtoehtoja on monia, myös kuormaajan asennus hakkuriin onnistuu.

Kaikki Heizohack-hakkurit on varustettu pikavaihdettavilla palaterillä, eli rummussa on monta pientä teräpalaa. Teräkustannus on pieni, ja terät nopeat vaihtaa. Pikavaihtoterää voi myös teroittaa, joko paikallaan rummussa tai irrotettuna teroituskoneella.

 

Käsisyöttöinen malli HM6-300VM

 

Autohakkuri HM14-860KL

HM 6-300-hakkurista on myös omalla moottorilla varustettu malli HM6-300VM, jossa teliakselisto alla, hakkuri tämän päällä kääntökehällä pyöritettävissä, hakkurissa 70 hv Hatz-dieselmoottori. Suunniteltu erityisesti maisemointihaketuksiin puistoissa ja työmaalla, voidaan liikutella paketti- tai kuorma-autolla hinaten.

HM 14-860 KL-malli on Mercedes-Benz Actros 3351-kuorma-auton päälle rakennettu autohakkuri, hakkuri saa voimansa kuorma-auton moottorista,laitetta ohjataan kuorma-auton hytistä.

Myös muista malleista saatavilla sähkömoottori ja polttomoottorimallit, kiinteään tai liikkuvaan asennukseen.


 Lataa esite