HEIZOMAT -automaattinen hakelämmitys

Heizomat GmbH on Keski-Saksassa, Gunzenhausenissa toimiva hakelämmityslaitteita valmistava yritys. Tehdas on perustettu 1982, jo alkuperäisenä tavoitteenaan valmistaa automaattinen hakelämmitysjärjestelmä. Kattiloita hakesyöttölaitteineen on valmistettu jo yli 30 000 kpl.

Heizomat -hakelämmityslaitteilla voit lämmittää käyttäen haketta, sahanpurua, höylänlastua, puupellettejä, puubrikettejä, sekä myös monia muita polttoaineita ja polttoainepuristeita. Tehokkaasti, turvallisesti ja ympäristöystävällisesti.

Olemme tuoneet Heizomat -laitteita maahan vuodesta 2004. Asentamiamme laitteita on jo yli 250kpl ja toimitettujen laitteiden yhteenlaskettu nimellisteho on 27500 kW, eli 27,5 MW. Pienimmät laitteet ovat omakotitalojen kokoluokan 30kW kattiloita ja suurimmat taas aluelämpökokoluokan vajaan megawatin isompia kokonaisuuksia.

Vuonna 2021 Heizomat-kattiloiden maahantuonti siirrettiin NHK-Keskus Oy:lle Hämeenlinnaan, tavoitteena tehostaa ja parantaa asiakkaiden palvelua. Finnmammut Oy jatkaa Heizomatin myyjänä ja tarjoaa tukipalveluita NHK:lle ja asiakkaille.